Alătură-te echipei Prejmer Raceway

Posturi disponibile

Mecanic si responsabil închiriere karting

Vrei un loc de munca dinamic, care te pune în centrul acțiunii? Dacă da, acest post este pentru tine! Activitatea de închiriere karturi este una dintre cele mai importante părți ale gamei noastre de servicii. Vei fi responsabil cu organizarea sesiunilor pe circuit și intretinearea karturilor.

Vezi detalii

Tehnician de întreținere

Cauți un loc de muncă variat, cu multă independență pe cel mai frumos circuit de karting din Romania? Aceast post poate fi pentru tine! Lucrează ca tehnician de întreținere.

Vezi detalii

Agent închiriere karturi Part Time

Căutați un venit suplimentar într-o atmosferă și un mediu unic în care puteți învăța multe? Prejmer Raceway caută studenți sau angajați motivați pentru a întări echipa de închiriere karturi (loc de muncă part time).

Vezi detalii

Responsabil receptie

Te vezi lucrând pe unul dintre cele mai importante circuite de karting din Romania? Ești în căutarea unui loc de muncă provocator, unde vei fi mereu in contact cu oamenii si unde există spațiu pentru propriile tale idei? Ai putea sa lucrezi la Prejmer Raceway ca responsabil receptie!

Vezi detalii

Agent curatenie

Cauți un loc de muncă cu multă independență pe cel mai frumos circuit de karting din Romania? Te asteptam sa te alaturi echipei noastre ca agent de curatenie.

Vezi detalii

Agent închiriere karturi Full Time

Activitatea de închiriere karturi este una dintre cele mai importante părți ale gamei noastre de servicii. Ne place să ne răsfățăm clienții cu inchirierea karturilor pentru numeroasele evenimente de tip corporate sau doar pentru sesiuni de tip “arrive&drive” care sunt de altfel preferatele clientilor nostri.

Vezi detalii

Bucatar/Pizzer

Vrei să pregătești mâncare pentru sportivi cu adrenalina la cote maxime? Hai în bucătăria Prejmer Raceway.

Vezi detalii

Barman Part Time

Te vezi lucrând pe unul dintre cele mai importante circuite de karting din Romania? Ești în căutarea unui loc de muncă provocator, unde vei fi mereu in contact cu oamenii si unde există spațiu pentru propriile tale idei? Ai putea sa lucrezi la Prejmer Raceway ca Barman!

Vezi detalii